Tanis Food Tec ontwerpt, produceert en levert hoogwaardige machines en procesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp en de assemblage van continue beluchtingsmachines, roer- en mengtanks, poeder- en vloeistof mengers en doseersystemen alsmede de besturing daarvan. Tanis Food Tec is een groeiende, internationaal georiënteerde onderneming, gevestigd in Lelystad. Het bedrijf werkt project gericht en 95% is export. Het aantal medewerders groeit enorm met behoud van de positieve en informele sfeer. De basis van Tanis Food Tec is proceskennis, processing en besturing van installaties van industriële bakkerijen en zoetwaren bedrijven. 'EHEDGE' en design volgens de laatste technieken en innovatieve oplossingen zijn twee belangrijke uitgangspunten bij TFT installaties.

Medewerkers aan het woord Rob van de Goor

Wat is je functie bij TFT?

“Technical sales consultant. ”

Hoelang werk je al bij TFT?

“TSinds maart 2016”

Hoe ziet jouw dag eruit bij TFT?

“Mijn dagen zijn zeer afwisselend. Dit kan bijvoorbeeld een dag in het lab zijn, voor het uitvoeren van testen. Dit kan een dag op een beurs zijn. Dit kan een dag op kantoor zijn voor het maken van proces omschrijving, proces tekening, calculatie of offerte. Of dit kan een dag bij een klant zijn (waar dan ook ter wereld). Daarbij komt het ook nog wel eens voor dat mijn dag totaal anders verloopt dan ik vooraf bedacht had ?”

Hoe ziet je afdeling eruit?

"Ik ben werkzaam binnen de afdeling Sales, wat bestaat uit 5 mensen waarvan 3 buitendienst verkoopmanagers. Dit is een zeer fijn team wat goed op elkaar is ingespeeld En vooral ook erg gezellig, wel zo fijn als je samen een volle week op een beurs staat bijvoorbeeld. Op mijn kantoor zit ik samen met Piet Vader (Salesmanager) en met Esmée Veen (Marketing Manager) in een ruimte. "Ook een erg fijn team. Volgens de schoonmaakster hebben wij het netste kantoor van het gebouw, dat je het even weet!"

Waar sta jij over 3 jaar?

“Om eerlijk te zijn vind ik dit een moeilijke vraag, ik heb daar niet direct een antwoord op. Wat ik wel weet is dat er vele kansen liggen binnen het bedrijf, dit komt enerzijds omdat we erg hard groeien en professionaliseren, maar anderzijds (in mijn optiek de belangrijkste) omdat TFT veel ruimte en kansen biedt aan haar werknemers. Mogelijkheden kan je daardoor deels zelf creëren. Oké, dit klinkt een beetje algemeen wellicht, maar hier is dat echt zo, en ik ervaar dat als een enorm pluspunt. Omdat ik niet kan inschatten waar TFT als bedrijf over drie jaar staat, vind ik het eveneens lastig om mezelf daarin te plaatsen. In mijn ideale wereld ben ik hoofd sales strategy ”

Waarom werken bij TFT?

“Ik denk dat mijn bovenstaande verhaal al een deel van het antwoord is; Het bedrijf zit in een bepaalde dynamiek waardoor er vele kansen ontstaan en gecreëerd kunnen worden. Men denkt hier niet zozeer in hokjes. Maar dat is niet het enige. De sfeer die TFT neerzet, de machines/processen die wij leveren (wereldwijd!) in combinatie met de ruimte die je krijgt in je rol en de enorme verantwoordelijkheid, zal de meeste jonge mensen aanspreken. Ik ervaar TFT als een zeer flexibele partner waar men wordt beoordeeld op de juiste waarden, het resultaat dat je levert, die inzet die je hebt. Niet of je netjes elke dag je uurtjes van 9-5 afvinkt.”

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x