Werken bij

Hey Koekiemonster! Trek in een leuke job?

Start je droombaan bij Orangeworks / Tanis Food Tec !

Elke werkdag ervoor zorgen dat onze klanten de heerlijkste lekkernijen kunnen maken. Klinkt als een droombaan? Is het ook! En het mooiste: bij Tanis Food Tec kan die droom werkelijkheid worden.

Via onze machines helpen we onze klanten -waarvan zich zo’n 95% buiten Nederland bevindt- bij het maken van heel veel lekkers. Van stroopwafels tot nougat en al het smakelijks ertussenin. Met zo’n 120 vaste medewerkers ontwerpen, produceren en leveren we hoogwaardige machines en procesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie.

Stuk voor stuk zijn onze (en wie weet straks wel jouw) collega’s experts in hun vakgebied. Professionals die de nieuwste technieken toepassen, die elkaar aanvullen en scherp houden. En die daarbovenop ook nog eens heel betrokken en collegiaal zijn. Onze kracht zit namelijk vooral in onze mensen. Daarom juichen we eigen inbreng alleen maar toe, want alleen zo bereiken we elke dag weer een resultaat om je vingers bij af te likken.

Orangeworks is al ruim 50 jaar actief met het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsmiddelenindustrie. Veel van de toegepaste onderdelen worden in eigen huis geproduceerd. Wij zijn gevestigd in een splinternieuwe, state of the art fabriek in Oss. In 2020 heeft Orangeworks Tanis Food Tec in Lelystad overgenomen.

Tanis Food Tec heeft meer dan 30 jaar wereldwijde expertise in het ontwikkelen van (maatwerk) oplossingen voor de zoetwaren, bakkerij, chocolade- en zuivel industrie. In juni 2021 hebben wij in Lelystad ons Customer Experience center geopend. Onze installaties staan in meer dan 125 landen wereldwijd en onze omzet is meer dan 95% export.

Belangrijke kernwaarden voor ons zijn: kwaliteit, oplossingsgericht, creatief, initiatief en samen plezierig werken! Op dit moment hebben we meer dan 120 vaste medewerkers in dienst. Orangeworks is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil dat ook blijven doen. En daar hebben we jou voor nodig!

Voordelen

Dit zijn de koekjes van ons eigen deeg:

  • Innoveren zit in onze genen;
  • We bieden volop doorgroeimogelijkheden, alleen zo komen we samen verder;
  • We hebben altijd oog voor elkaar, tijdens werktijd en daarna;
  • Natuurlijk krijg je een koekje bij je koffie en thee;
  • We houden het lekker informeel en zeggen ‘jij’ en ‘je’;
  • Binnen onze mensgerichte bedrijfscultuur blijven we altijd betrokken.

HR Business Partner
Sanne Hendriks - van den Hombergh


Mail direct met mij om te zien wat Orangeworks/Tanis Food Tec voor je kan betekenen of bel met nummer+31 (0)412 78 20 76 

Collega’s delen hun ervaringen

Carlita - Medewerker Service

Carlita - Medewerker Service

“Wil je onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf? Bij Tanis Food Tec ben je aan het juiste adres! In ons groeiende bedrijf staat de mens -jij en ik- altijd centraal. Want TFT is als werkgever zeer begaan met alle medewerkers. Dat zie je terug in de vele doorgroeimogelijkheden en dat merk je aan de oprechte interesse voor jou als individu, zowel zakelijk als privé.

TFT staat dus écht voor haar mensen en laat dat intern én extern duidelijk merken. Daarom zijn wederzijds respect en zero tolerance voor elke vorm van discriminatie belangrijke waarden. Met een relatief klein bedrijf hebben we inmiddels wereldwijde bekendheid. Dat is heel mooi, want iedere medewerker is zo een belangrijk onderdeel van de innovatie. Dat maakt TFT een unieke en fijne werkgever.”

Onze vacatures

Wat kan jij betekenen voor Tanis Food Tec?

Wil jij een energiek steentje bijdragen aan het succes van TFT? Bekijk hier onze vacatures en wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team!

Project Manager - Oss

Engineer - Oss

Project Engineer/ Werkvoorbereider - Oss

Lead Engineer - Oss

RVS Lasser - Oss

Inventor Engineer - Lelystad

Assemblagemedewerkers - Oss

Commercieel Administratief Medewerker Lelystad