Engineer - Oss

Creativiteit gecombineerd met een passie voor techniek. Jij werkt mee aan het ontstaan van de mooiste RVS installaties voor de voedingsmiddelenindustrie, zoals de nieuwe productielijn voor de lekkerste candybar!

Dit ga je doen als Engineer

Vanuit je creativiteit ben je actief met het ontwerp en de uitwerking van complexe industriële foodprocessing installaties. Als Engineer ontwerp je constructies, een combinatie van machinebouw en procesinstallaties. Ook ben je verantwoordelijk voor het maken en controleren van constructieve en werktuigbouwkundige 2D en met naam 3D tekeningen.

Je werkt nauw samen met je collega’s om de uitdagende projecten tot een goed resultaat te brengen.

Je hebt onder andere de volgende genomen:

  • Het definitief uitwerken van ontwerpen voor lay-outs, perrons, skids en piping;
  • Technische onderbouwing van constructies op het gebied van: materiaalkeuzes, oppervlaktebehandelingen, voedselveiligheid en normen/richtlijnen;
  • Het beoordelen van een technische aanvraag.

Dit ben jij!

Je hebt de ambitie om internationaal met ons te groeien! Uiteraard heb je ook de nodige kennis en ervaring als Engineer en bedenk je de mooiste oplossingen voor onze uitdagende projecten.

Verder beschik je over:

  • HTS/TU-opleiding richting: Werktuigbouwkunde van Procestechniek;
  • Ervaring binnen de (food)procestechnologie (pré), van in ieder geval de ambitie om te gaan specialiseren;
  • Ervaring met Inventor en Vault;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;

Dit hebben wij onze nieuwe collega te bieden

Naast een zelfstandige, afwisselende en verantwoordelijke baan, bieden wij u alle ruimte om verder te ontwikkelen. We hebben een gloednieuw pand met alle nodige faciliteiten waar je werk kan worden uitbesteed. Je staat dichtbij de werkvloer, waardoor alle lijntjes kort zijn en je snel kan schakelen als dat nodig is.

Daarnaast bieden we een salaris tussen de €2500 en €4300 (afhankelijk van kennis en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals carrièreontwikkeling, een pensioenregeling, de mogelijkheid tot gedeeltelijke thuiswerken, een niet-verzuimbonus, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

Dit zijn wij

Orangeworks is 50 jaar actief met het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsindustrie. Onlangs zijn we naar een splinternieuwe, state of the art fabriek in Oss verhuisd. Wij bieden onze klanten kwaliteit, ontzorgen hen en blijven ook als bedrijf voortdurend ontwikkelen en verbeteren. Veel onderdelen produceren we zelf.

Op dit moment hebben we ruim 90 vaste medewerkers in dienst. Orangeworks is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil dat ook blijven doen. En daar hebben we jou voor nodig!

Kijk vooral ook op onze website!

Word jij onze nieuwe collega?

Word je uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier. Als je zelfs geen cv bij de hand hebt is dat geen probleem: laat je telefoonnummer achter en wij contact met je op!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Shanna Laemers van Ixxenz via shanna@ixxenz.nl en nummer 06-38426209.